Δευτέρα, 29 Απρίλη, 2024 - 11:46

Lamda Development: H παρουσίαση του Marina Tower – Ο πρώτος πράσινος ουρανοξύστης

Η Lamda Development παρουσίασε τον πρώτο πράσινο ουρανοξύστη «Marina Tower».   
 
Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές παρουσιάσεις, ένας νέος τρόπος επικοινωνίας που εγκαινιάζει η  Lamda Development, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να ενημερώνεται για την πρόοδο του εμβληματικού έργου του Ελληνικού.
 
 
 
Η Lamda παρουσίασε τα αρχιτεκτονικά σχέδια του Marina Tower, του πρώτου πράσινου ουρανοξύστη στην Ελλάδα, μέσα από την πρώτη διαδικτυακή παρουσίαση, ανοιχτή προς το κοινό.
 
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 
 

Το έργο του Ελληνικού αποτελεί τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη, η οποία έχει σχεδιαστεί, ώστε να προσθέσει σημαντικές νέες επενδύσεις και χρήσεις στους τομείς του τουρισμού, του πολιτισμού, της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και του περιβάλλοντος, με θετική επίδραση όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής αλλά σε ολόκληρη τη χώρα.
 
Η ανάπτυξη του Μητροπολιτικού Πάρκου συνολικής έκτασης 2.000.000 τ.μ., η δημιουργία 600.000 τ.μ. κοινόχρηστων χώρων πρασίνου και δραστηριοτήτων, προσβάσιμων στο κοινό, καθώς και η βελτίωση και ανανέωση του παραλιακού μετώπου, αποτελούν τους κυρίαρχους πυλώνες σχεδιασμού του έργου. Η επένδυση του Ελληνικού αγγίζει τα € 8 δισ. και αναμένεται να δημιουργήσει 75.000 νέες θέσεις εργασίας κατά τη λειτουργία του, συμβάλλοντας έτσι με την ενίσχυση του ΑΕΠ κατά 2,4% μέχρι την ημερομηνία ολοκλήρωσης του και προσφέροντας πάνω από € 14 δις στο ελληνικό κράτος μέσω φόρων.
 
Από σήμερα Τετάρτη, 7 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι, οι πολίτες ενημερώνονται για την πορεία του πιο εμβληματικού έργου αυτή τη στιγμή στη χώρα. Ξεκινώντας από τα αρχιτεκτονικά σχέδια του Marina Tower, στο www.theellinikon.com.gr παρακολουθούν όλες τις εξελίξεις στο Ελληνικό.